dissabte, 7 de desembre del 2013

Gutierrez Lo Puto Amo + Un Gran Dia

Per motius de feina, ja feia uns 2 mesos que no podia sortir a escalar amb el meu pare, així que a la minima oportunitat que hem tingut, hem aprofitat per fer una escapada!

Després de mirar diferents opcións, ens decidim per fer una visita a abella de la conca, que jo no hi he estat mai, i sempre és interessant coneixer llocs nous!

Després d'esmorzar al bar Edelweiss d'Isona ( en el que hi podem trobar ressenyes de la zona ), ens apropem a Roca vilella per començar a escalar.

extreta de: http://logalldeponent.blogspot.com.es
lloc: Abella de la Conca
zona: Roca Vilella
via: Gutierrez lo Puto Amo
graduació: V+ ( V obligat )
longitud: 160m 
material: 10 - 12 cintes,joc de friends i tascons

personalment, la via m'ha agradat, i l'ultim llarg, en placa, magnífic!

l'ultim llarg!










Un cop acabada aquesta via, decidim fer-ne una més avans de marxar.

extreta de: http://escalatroncs.wordpress.com/
lloc: Abella de la Conca
zona: Roca Vilella
via: Un Bon Dia
graduació: V
longitud: 130m 
descens: un cop a l'ultima reunió, ens movem al vessant Nord de la pared, i un pel amagada al costat d'un arbust, hi trobem una instalació per amb un sol ràpel, arribar a terra.
material: 10 - 12 cintes,joc de friends i tascons

Més fàcil en graduació que la via anterior, peró amb menys material fixe, te un 2on llarg bastant maco, a estones per placa fisurada i a estones per l'aresta.

2on llarg


Cuan marxem, trobem un noi que ens explica ( no gaire amablement... ) que per aquesta zona hi ha nius d'ocells, i que esta prohibit escalar aquí. intentem explicar-li que si no hi ha una regul.lació oficial o com a mínim certa informació, la resta de la humanitat no pot saber-ho. No hi ha cap prohibició oficial d'escalada a la zona, només es demana que no s'escali una via, durant l'epoca de nidificació, cosa que no és aquesta època de l'any. Es veu que ha comprat un erreny proper, per a obrir-hi un negoci d'educació ambiental i observació d'aus, i no li convé que la gent escali per la zona.

En resum, el més important del dia... una zona molt tranquila, bonica, unes vies agradables de fer i perfectes per a practicar amb la col.locació de material!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada